Τι είναι το OrKy

Το φως τα χρώματα, η μαγεία του Πηλίου πυροδότησαν την έμπνευσή μου. Οι πέτρες των σπιτιών κουβαλώντας τη δική τους ιστορία, συνταίριαξαν με τις δικιές μου ημιπολύτιμες πέτρες και έτσι δημιούργησα Το OrKy , ένα εργαστήριο που οι ημιπολύτιμοι λίθοι έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στις δημιουργίες μου, φτιαγμένες στο χέρι μόνο από μένα. Είμαι η δημιουργός και designer όλων των κοσμημάτων που θα δείτε και είμαι σίγουρη πως η ομορφιά των φυσικών πετραδιών που βρίσκονταν στη γη για να καταλήξουν δεμένες σε πρωτότυπες, ιδιόμορφες και ασυνήθιστες δημιουργίες θα σας μαγέψουν όπως μαγεύουν κι εμένα!


Ανακυκλώνοντας τα παλιά μου κοσμήματα στην αρχή και σιγά- σιγά προσθέτοντας νέα στοιχεία ανακάλυψα τον κόσμο και τη μοναδικότητα του χειροποίητου κοσμήματος. Στην αρχή προσπάθησα να μοιραστώ τις ιδέες μου με φίλους. Τώρα ήρθε ο καιρός με αυτή την έκθεση να τα μοιραστώ και μαζί σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι : ασήμι, ημιπολύτιμους λίθους, φίλντεσι, κρύσταλλα Swarovski , Murano , μεταλλικά στοιχεία , μαργαριτάρια, κοράλλια, κεραμικά και άλλα.

Αγαπώ τη δουλειά μου και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που κατάφερα με τον θαυμασμό μου για τους ημιπολύτιμους λίθους να την υλοποιήσω σε επάγγελμα, μέσα από δημιουργίες που θα δείτε.

Εάν θέλετε τα κοσμήματά σας να είναι μοναδικά, όπως και εσείς, ελάτε να μοιραστούμε τόσο τις ιδέες όσο και τη δημιουργία.

Φωτεινή Διαμαντοπούλου